Bibi Maizoon

Bibi Maizoon speelt feestelijke en melancholische muziek uit diverse delen van de wereld. Muziektaal is universeel, dus trekt het duo de wereld rond en speelt muziek uit onder meer de Balkan, Ierland, Zweden en Latijns-Amerika. Maar er kan ook een Franse wals, een Italiaanse tarantella of een Spaanse paso doble klinken.

bibi-maizoon

De broers Geert en Jos Hoes spelen respectievelijk op viool/panfluit en accordeon. Bibi Maizoon speelt zowel traditionele muziek als eigen gecomponeerde ‘wereldmuziek’, speciaal gearrangeerd voor accordeon en viool/panfluit. Zowel de traditionele als de gecomponeerde muziek kent naast swingende, ook verstilde momenten. Zo kan, na vrolijke Latijns-Amerikaans accordeon muziek, de viool letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar raken met een Ierse lament. Het is muziek met een traditionele oorsprong, maar in de uitvoering verrassend fris, onalledaags en van deze tijd. Zowel voor een concert als opluistering van recepties en feesten is deze muziek zeer geschikt.

Bibi Maizoon speelt akoustisch of desgewenst met geluidsversterking, kan zowel op de voor- als op de achtergrond treden en is daarbij indien gewenst ook mobiel.

Prachtige CD te verkrijgen

Op deze CD staat een selectie van het repertoire met medewerking van gastmusici Nick Mcquire , bas, Pit Hermans ,cimbaal, Floor Smulders slagwerk.

Neem contact met me op voor verdere informatie en boekingen.